Coaching Verhalend coachen

Een laagdrempelige ontdekkingstocht naar een gezond levenspatroon

Het leven is hectisch en je loopt al een hele tijd op je tenen. Je bent jezelf kwijt aan het raken. Leven vanuit passie, vanuit zelfcompassie lijkt mijlen ver weg te zijn. Je zou de dingen graag anders doen, maar weet niet goed hoe en zeker niet hoe je dat aanpakt. Het is te veel, te chaotisch.

Voor de schrijfliefhebbers bij uitstek een prettige manier van coaching.

Als schrijven bij je past, dan zit je hier bij De Schrijvernij op het juiste adres.

Maak dan eens ruimte voor me-time met life coaching. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, dat is ook prettig voor alle anderen om je heen. Life coaching kan op allerlei manieren. Belangrijk is dat je een manier van coaching zoekt die bij jou aansluit.

Door creatief schrijven inzichten verwerven en gezonde levenspatronen ontwikkelen

Ik ben Barbara Mentink en wil jou graag verhalend coachen. Met verhalend coachen ga je over jezelf leren door schrijvend achterom te kijken én te schrijven naar de wending zodat je concreet leert leven vanuit zelfcompassie. 

Je bent uniek gemaakt, speciaal met jouw kwaliteiten. Daarom is het zo belangrijk om te leven vanuit zelfcompassie. Pas als je tevreden bent met jezelf en daaruit kunt leven, kun je echt iets betekenen voor de anderen om je heen.

Je naaste liefhebben begint bij zelfcompassie. Dat is een bijbelse opdracht!

En dat is dus iets anders dan dienen en doordraven voor de ander. Dat is ook niet de ander in alles volgen en ook niet jezelf met de ander vergelijken of dingen doen omdat het volgens anderen zo hoort of omdat het al zo lang zo doet.

Leven vanuit jouw authenticiteit. 

Goed doen begint bij goede zelfzorg en eigenliefde

  • Door jouw innerlijke bron van kennis, ervaring en intuïtie aan te spreken.
  • Je eigen mogelijkheden ontdekken, ontwikkelen en toepassen.
  • Bewustwording van je persoonlijk groei en zelfvertrouwen vergroten.
  • Via leidende, liefdevolle, heldere en duidelijke vragen je eigen ’groeiverhaal’ schrijven. 

Biografisch schrijven naar een helende wending. Alle gemaakte keuzes afpellen en tot de kern komen om jouw vrucht te zien hangen aan je levensboom.

Voor wie wil groeien en uitdelen

Ben jij op zoek zijn naar een leven vanuit zelfzorg en wil je groeien in het uitdelen?

Begint met jouw groei-verhaal door liefdevolle, leidende, heldere en duidelijke vragen waarmee jij zelf gaat schrijven. Zodat jouw levensverhaal verschijnt en je met nieuwe inzichten elke dag de goede keus voor zelfcompassie en een leven vanuit authenticiteit kunt maken. Zodat je het goede te kunt doen voor je omgeving.

Ik werk en en leef vanuit een bijbels perspectief en wil jou graag bijbels verantwoord coachen. Het verhalend coachen is niet hoogdravend of moeilijk. Het is bij uitstek een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe jouw beste manier van leven vanuit zelfzorg eruit ziet.

Leven vanuit zelfcompassie

Door de coaching leer je (opnieuw) leven vanuit zelfzorg. Je krijgt jouw bestaan in beeld, je maakt helderheid waarom de dingen gaan zoals ze gaan / zijn gegaan. pijnpunten maak je inzichtelijk. En je gaat kijken naar ’wat is helpend’.

Jouw verhaal wordt jouw boek, jouw levensgroei. Schrijvend op zoek naar troost en rust. Om daar te komen zoals je bedoeld bent.

Een traject in 12 stappen

Een traject verhalend coachen zal je 12 weken in beslag nemen. Na een eerste contact en intake zet ik je gelijk aan het schrijven. Bij elke stap werk jij aan jouw levens-groei-boek. Om niet te verslappen is het goed om in de flow te blijven en de opdrachten per week te volgen. Tijdens dit traject heb je recht op onbeperkt voortgang-mail contact en eens per twee weken persoonlijk contact om de voortgang te bespreken.

Kosten per traject: €540,—

Ik ben lid van de Vereniging Van Christencoaches. Lees hier meer daarover.