Voor wie?

De Schrijvernij is er voor studenten en werkende die last en belemmeringen ervaren in hun leven met dyslexie of conceptueel denken in hun studie en op hun werk.

Welke belemmeringen ervaar je?

Jij ervaart onder meer:

Jouw wens is

Balans in je brein en meer zelfvertrouwen ervaren.

Dat kan door inzicht en erkenning te ervaren in:

Aanbod:

Bij De Schrijvernij kun je een (langer) coaching traject te volgen waarin je inzichten, kennis en vaardigheden opdoet over je conceptueel denken. Zodat je in balans komt en jij het meest tot je recht komt door te gaan werken vanuit je talent en zelfvertrouwen. Ook kun je hier terecht voor lezingen bij jou op school of werk. En er zijn verschillende workshops.

Coaching

Daarnaast is het mogelijk om een coaching traject te volgen. Coaching trajecten zijn altijd wat langer en minder intensief in een korte tijd. Coaching trajecten kunnen gevolgd worden voor:

Workshops

Conceptueel denken

Er zijn verschillende workshops te volgen. Er is een workshop over conceptueel denken bij dyslexie. Deze workshop is incompany in scholen en bij bedrijven mogelijk. De workshop is een ontspannen en interactieve manier van leren over het conceptueel denken. En over de tal van mogelijkheden van samenwerking met de lineair denkers.

Creatief schrijven

Daarnaast er zijn meerder workshops creatief schrijven. Omdat het conceptueel brein taalgevoelig is en houdt van schoonheid van de woorden, is creatief schrijven zo prettig. Zeker ook omdat het daarbij alleen maar gaat om het schrijven vanuit jezelf. Niks is fout, alles is geoorloofd. Taal en spelling doen er dan niet toe. Kijk hier voor meer informatie.